Mee op yogavakantie?

Wil je jezelf een week of weekend volledig onderdompelen in de yoga lifestyle? In een rustige omgeving genieten van yogalessen, gezonde voeding en aangenaam gezelschap? Meld je dan aan voor een van onze yogavakanties!

Archief voorbije yogavakanties:

“Flower Power” Domburg (April & Mei 2018):

“Eat, play, yoga” Ibiza (mei 2017):

“Yoga Restore Weekend” Voeren (januari 2017):

Een impressie van onze “ReTreat Yourself Yoga”-reis naar Ibiza (mei 2016):

12510751_10207422395813472_1493041607_o

 

Geplande yogavakanties:

 

Hier vind je ons aanbod aan yogavakanties voor de komende periode. Wil je meer weten, je aanmelden of je op de (wacht)lijst laten zetten voor een of meerdere vakanties, meld je aan via retreat@knyogalife.be. Zit er niks voor jou tussen of is de reis van jouw keuze reeds volzet, laat het ons weten via hoger vernoemde mailadres en jij weet het als eerste als we nieuwe plannen hebben!

 

TRANSFOR-MEER OP IBIZA – april/mei 2019, Ibiza (E) – VOLZET!!!:

NIEUWE REISDATA!!! – 2-8 november 2019 – MORE INFO SOON!

Dompel jezelf in het voorjaar van 2019, van 27 april tot 3 mei – nog vlak voor het drukke seizoen op Ibiza begint – een week lang onder in de energie van dit magische eiland. Eind april baadt Ibiza in een bijzondere energie, quasi geen toerisme, rust, en toch al voldoende zon-uren om een voorraadje vitamine D op te doen. Begin en eindig je dag met yoga, pranayama en meditatie. Geniet van vers bereide en gezonde vegan maaltijden. Geniet van de tijd, ruimte en rust om terug bij jezelf te komen, te herbronnen en te helen. Lees een boek met zicht op zee, maak een wandeling in de prachtige natuur, ga lekker zon tanken op het strand of knoop een goed gesprek aan met een van je medereizigers. We verblijven in een luxueus doch kleinschalig retreat center dat exclusief ter onze beschikking staat en over alle faciliteiten beschikt (en hotelservice biedt!). We hebben zicht op zee, een baaitje dat enkel te bereiken is via een wandelpad vanuit onze achtertuin, een zwembad, buiten yogadek tussen de bomen én een ruime en heerlijk warme binnenyogaruimte mochten de ochtenden en avonden te koud zijn. De kamers zijn ronduit prachtig én ontzettend ruim en het eten is award-winning!

We bieden yange yoga aan in de ochtend en yinne yoga in de avond. Er is een ruim aanbod aan workshops en andere activiteiten en uitstappen en je hebt de mogelijkheid om in de vrije uren een deugddoende massage te boeken of er met een van de beschikbare huurauto’s op uit te trekken.

Een transformerende week die nog lang zal nazinderen.

We reizen in beperkte groep: er zullen namelijk maximaal 15 yogi’s mee kunnen! (Het uiteindelijke aantal kan variëren van 12 tot 15 al naargelang hoeveel 1-persoonskamers er geboekt worden.) Het is de bedoeling om heel persoonlijk te werken en iedere deelnemer transformerende tools op maat aan te bieden. Daarom werken we een beetje anders dan anders met de registratie. Wil jij 7 dagen lang mee op pad op het magische Ibiza? Stuur ons een leuke mail waarin je wat over jezelf vertelt (indien we elkaar nog niet kennen) en/of vertel ons wat jouw insteek is om mee te gaan. Wat zoek je, wat verwacht je, waar heb je nood aan? Wij nemen dan spoedig contact met je op, spreken af om samen een koffietje (of theetje) gaan te drinken en kijken van daaruit of dit de juiste reis voor jou is!

Meld je via retreat@knyogalife.be!

 

Pin It on Pinterest