YOGALAB

Voor als je yoga “ineens tegoei” wil leren!

Welkom in het YOGALAB waar je komt om een eigen yogapractice aan te leren en nadien te blijven beoefenen en verbeteren.
Iedereen leert en oefent hier op eigen tempo en niveau. Individueel, maar niet alleen.

In het YOGALAB leren we je ASHTANGA YOGA CS (Common Sense/Current Science).
Rooted in tradition, backed with science!

Onze kern en ons hart ligt bij Ashtanga yoga. In het YOGALAB sturen we deze prachtige practice echter bij naargelang jouw noden en de realiteit van het moment. We gebruiken daarbij ons gezond verstand en moderne wetenschappelijke kennis in plaats van star dogmatisch denken en soms achterhaalde technieken. Waar nodig maken we ook een omweg via Yoga Therapy om je lichaam voor te bereiden op het beoefenen van Ashtanga Yoga. Of passen we gaandeweg je sequentie aan wanneer het leven daarom vraagt.

Je kan deze lessen enkel volgen wanneer je je inschrijft voor een GO-YOGALAB-traject of na het afronden hiervan.
(Werd jij voor juni 2018 een “mysore-ninja”? – Geen zorgen! Je kan gewoon naar de les blijven komen!)

PS: Deze lessen duren geen 4u! Je komt tussen het begin- en einduur van deze lessen je practice doen, wanneer en hoe lang het jou uitkomt.

Klaar om de beste versie van jezelf te ontdekken?
Mail ons meteen om een afspraak te maken voor je intake sessie!

JUST PRACTICE

Als je een GO-YOGALAB-traject hebt doorlopen moet je natuurlijk niet naar “the next level” gaan. Je kan dan gewoon komen oefenen wat je geleerd hebt en we blijven je van dichtbij opvolgen. Veel oefenen is immers belangrijk om je het geleerde helemaal eigen te maken! Just practice!

Je kan dan in deze lessen aansluiten met een standaard 10 beurtenkaart of abonnement.

10-beurtenkaart: 110 euro (1 tot 2 lessen per week)
Maandabonnement: 90 euro (2 of meer lessen per week)

3-maandenabonnement: 260 euro + 1 week
6-maandenabonnement: 510 euro + 2 weken
Jaarabonnement: 960 euro + 4 weken

CONSULT

Wij geloven dat een CS (Common Sense/Current Science) practice altijd kan voortbestaan.

Zo kan het al eens gebeuren dat je je een beetje slapper dan anders voelt of gebeurde er eea in je privé-leven waardoor je de pedalen even kwijt bent. Spreek ons voor je sessie even aan en we geven je graag enkele tips hoe je practice bij te sturen!

Soms echter zit je met een heel specifieke kwestie (bvb je bent zwanger, je liep een blessure op tijdens je skivakantie, …) die niet zomaar in een paar woorden bij te sturen is en die even onze volledige aandacht nodig heeft. In zo’n situatie kan je tijdens de YOGALAB-uren een CONSULT met 1 van ons inplannen. Wij werken dan samen met jou een uur lang aan het aanpassen van je practice, zodat jij weer op een goeie manier verder kan!

Prijs CONSULT: 45 €

Mail ons voor een afspraak!

REBOOT

Je volgde ooit een GO-YOGALAB-traject (vroeger “Start to Mysore”) maar life happened en je hebt te lang niet meer geoefend om de draad zomaar terug op te pikken?

No worries! Met REBOOT helpen we je in 1 maand terug op weg!

Daarna is het natuurlijk weer aan jou…just do it, JUST PRACTICE!

Prijs REBOOT: 105 € (1 maand onbeperkte toegang tot YOGALAB en YOGAPLAY + extra begeleiding bij het opfrissen van je practice)

Maak nu een afspraak voor je REBOOT!

Je rondde een GO-YOGALAB-traject af en wil meteen óf na een korte of langere tijd van “JUST PRACTICE” je practice uitbreiden. Je voelt je fit, je kent en beheerst alle aangeleerde houdingen op jouw maat en bent helemaal klaar voor “THE NEXT LEVEL”. Dan is dit programma er voor jou!

Pin It on Pinterest