Meet our awesome team:

Sarah Cox - Ashtanga Yoga Teacher

“Good yoga is like fine wine: it’s all about balance”

Tennis! Dat was Sarah’s sport, uitlaatklep, zenmoment en zoveel meer. Een vervelende schouderblessure hield haar echter van het veld en dreef haar richting yogamat – om te revalideren, niet meer.

Ze begon in de led class, maar al snel maakte ze de overstap naar de mysore room, waar de echte magie gebeurde. Ze revalideerde inderdaad en kwam terug op het tennisplein, maar de yogamat liet ze toch ook niet meer los. De yogamicrobe had haar dermate beet, dat ze zelfs haar opleiding tot sommelier staakte en een yoga teacher training volgde.

Sarah is ashtangi in hart en nieren en geeft dan ook erg gepassioneerd les, zij het met haar eigen “Sarah-twist” zoals wij hem noemen. Sarah’s lessen zijn interessant én leuk zonder zweverig te worden.

Sarah beleeft momenteel een erg drukke tijd op professioneel vlak en heeft daarom tijdelijk geen vaste les op ons schema.  Je kan haar wel tegen het lijf lopen na je mysore-sessie of als ze een les vervangt voor Kevin en/of Noé.

Karin Vaes - Hatha, Yin, Pre- en postnatale Yoga Teacher

“Finding strength in softness”

Als vroedvrouw én zwangerschapsyogadocente belichaamt Karin een unieke combinatie van kennis en tools om je tijdens je zwangerschap én ook daarna bij te staan met raad en daad.  Haar lessen zwangerschapsyoga en nieuwe mama yoga zijn méér dan wat ademhalingsoefeningen en yogahoudingen.

Karin beantwoordt al je vragen over je veranderende lichaam en het prille moederschap, neemt al je onzekerheden weg en bereidt je optimaal voor op wat komen gaat, zodat je helemaal in je kracht staat als de grote dag komt!

Ook voor de papa’s en meemama’s in spe geeft ze eens per maand extra tips in de partnerles.

Karin is daarnaast ook geschoold in Hatha en Yin Yoga.  Haar drukke werkschema laat een vaste les voorlopig echter niet toe, maar een vervanging Yin of een extra themales geeft ze met plezier waar het kan.

Karin is eveneens craniosacraal therapeut en biedt ook zwangerschapsmassage aan bij KNYL.

Vinnie - Shalahond

In mei 2017 besloten Kevin en Noe om het thuisgevoel in de yogastudio nog wat te vergroten door aan team- en daarmee ook gezinsuitbreiding te doen. Vanuit Spanje werd de allerschattigste Vinnie geadopteerd, een straathondje dat niet zo’n prettige start kende in het leven. Sinds zijn eerste dag in de studio zijn de yogi’s gek van Vinnie en is Vinnie dol op de yogi’s! Elke ochtend om 6u staat Vinnie mee paraat om je te verwelkomen in de ochtendlessen. Na je sessie wacht Vinnie je op voor een knuffel of zelfs een wandeling als je daar zin in hebt.

PS: Hoe mager Vinnie er ook uitziet, hij krijgt thuis écht wel voldoende eten. Deel daarom zeker je ontbijt of snack niet met hem! Wil je een koekje geven, dan staan die klaar in de keukenkast.

Pin It on Pinterest