Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele van de meest gestelde vragen die we regelmatig ontvangen. Mochten we jouw vraag/vragen echter onbeantwoord gelaten hebben, aarzel niet ons te contacteren! We kijken er naar uit je verder te helpen!

Moet ik mij inschrijven om naar de les te komen?

Voor de YOGAPLAY-lessen is inschrijven niet nodig. Je kan gewoon naar de les komen en meedoen. We verwelkomen je vanaf 15 minuten voor de les.

Voor workshops, speciale lessen en themalessen moet je je meestal wel inschrijven. Dit staat telkens duidelijk vermeld bij het desbetreffende event.

Als je in het YOGALAB wil beginnen, contacteer ons dan even om een afspraak te maken voor je intake gesprek.

Moet ik een eigen matje meenemen?

Dat mag maar moet niet. Er zijn gratis leenmatjes ter beschikking in de studio.

Een eigen matje is natuurlijk altijd een beetje fijner. En ook hygiënischer 😉 !

Je kan bij ons ook matjes kopen als je dat zou willen, we adviseren je graag over de verschillende soorten en laten je steeds een proefritje maken!

Hoeveel kost een les?

Er zijn verschillende formules beschikbaar. Hier kom je in het yogamenu terecht. Daar vind je onder YOGALAB en YOGAPLAY de geldende prijsformules voor de desbetreffende lessen. Voor een YOGADATE werken we met een tariefplan dat afhankelijk is van het aantal 1-on-1 sessies dat je denkt nodig te hebben/wenst in te plannen.

Welke kledij draag ik best?

Je draagt best iets lichts waar je makkelijk in kan bewegen.

Waar kan ik parkeren?

In de onmiddellijke omgeving van de studio zijn parkeerplaatsen, tussen 10u en 17u is het natuurlijk een beetje drukker in het centrum. Hou hier – in de mate van het mogelijke – rekening mee en kom goed op tijd, zodat je zonder druk een plekje kan zoeken.

Dichtstbijzijnde bovengrondse parkings: Parking Truierbrug, Parking Astrid, Parking Kanaalkom

Dichtstbijzijnde ondergrondse parkings: Parking Molenpoort, Parking TT

Duren de lessen van het YOGALAB echt 4 uur?

Nee. Deze uren zijn de openingsuren van de shala. Je kan binnen deze uren starten wanneer het jou uitkomt. Je bent als beginner ongeveer een uurtje zoet. Best is dus ten laatste een uur voor het einduur van de les te starten. Meer informatie geven we je uiteraard tijdens je intake gesprek voor deze lessen. Meer info lees je hier.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Je kan cash betalen, via de Bancontact-app of via overschrijving op BE69 0017 7707 6978 (op naam van KN Yoga Life VOF).

Moet ik lenig zijn om met yoga te starten?

Nee! Je hoeft niet lenig te zijn om met yoga te starten! Zélfs als je niet met je handen aan de grond komt ben je van harte welkom! 😉

Ik heb (tijdelijk) een fysieke beperking/blessure of heb het mentaal/psychisch moeilijk, kan ik aan yoga doen?

We werkten de voorbije 5 jaar met allerlei mensen en allerlei lichamen. We zijn er van overtuigd dat yoga voor iedereen kan!

Afhankelijk van jouw specifieke situatie kunnen we je wel adviseren om te opteren voor een (instap via een) individueel traject of raden we je bepaalde lessen net wel of niet aan. Neem vrijblijvend contact op en we zoeken graag samen met jou uit welke mogelijkheden er zijn.

Waar nodig plegen we graag overleg met je arts, fysiotherapeut of psycholoog om je samen zo goed mogelijk te begeleiden.

Pin It on Pinterest